Låt oss göra något bra tillsammans!

with No Comments

Varje år dör över en miljon djur på grund av de miljontals ton plastavfall i våra hav och sjöar.

För närvarande står plastprodukter för 70 procent av avfallen i vår planets hav och sjöar. Årligen förgiftar vi haven sjöarna med 10 miljoner ton plast och konsumerar en biljon plastpåsar!

Plastpåse. Produktionen tar 1 sekund. Det används i genomsnitt i cirka 25 minuter. Det sönderdelas i cirka 400 år. Varje år introduceras en miljard plastpåsar / foliepåsar på den globala marknaden!

Plastproduktionen har ökat dramatiskt det senaste 70 åren – 1964 beräknades den till 15 miljoner ton och 2014 redan 311 miljoner ton.

Marint skräp skadar över 600 marina levande djurarter. En uppskattning är att om utvecklingen fortsätter som idag kommer 99 procent av alla sjöfåglar att ha ätit plast år 2050.

PLA, eller polylactid (polymjölksyra) är en polymer av naturligt ursprung (det kan tillverkas av majs eller sockerrör) – helt enkelt uttryckt att det är bioplast.

“Det är tid för förändring, låt oss göra det tillsammans”

Vårt uppdrag är att minska mängden plast och istället använda oss av miljövänliga förpackningar på ett lätt sätt så även du kan bidra till en bättre värld. På vår webbplats hittar du ett brett sortiment av produkter för servering och förpackning av mat och dryck. Till skillnad från andra förpackningar är våra producerade av biologiskt nedbrytbara material som Majs, Potatis ,Vetekli, Palm, Papper. Allt för att påverka miljön till det bättre!

För att kunna hjälpa både människor, djur och natur sänker vi därför en del av företagets vinster till välgörande ändamål.

Låt oss göra något bra tillsammans!

På ett enkelt och smidigt sätt kan du bidra till att rädda världen genom att köpa produkter på vår webbplats.